Friday, October 30, 2009

0 comments 10:20 PM

Atashinchi no Danshi (アタシんちの男子)

Posted by shin(anai) tako! - Filed under , ,


Atashinchi no Danshi on 2009. aasta 11-osaline j-drama, milles Horikita Maki mängib kodutut nimega Mineta Chisato, kellel lasub kasutust hasartmängusõltuvusega isa tõttu üüratu võlg, mille tõttu ta on sunnitud võlanõudjate eest varjuma. Kõige kriitilisemal hetkel satub ta ellu aga mees nimega Okura Shinzo, rikas (mänguasjade) leiutaja, kes lubab ta võla kinni maksta, kui ta temaga kuuks ajaks abiellub.



Peale toda kuud Shinzo sureb, kuid Chisato avastab, et sellega pole ammugi kõik lõppenud. Nimelt on Shinzo omal ajal adopteerinud kuus poega, kõik selle nimel, et ühest neist enda pärija teha. Kõik pojad elavad koos ühes majas ning Chisato peab nendega kolm kuud koos elama ning neile ema mängima, täites teatud tingimusi nagu koos ühe laua taga söömine, et oma võlast lõplikult pääseda. See pole aga sugugi lihtne, sest kõik pojad on väga omamoodi ning ei pea end vaatamata kõigele üheks perekonnaks, vaid lihtsalt inimesteks, kes ühe katuse all juhtuvad elama.



Ma võtsin selle j-drama ette vaid sel põhjusel, et selles mängib Horikita Maki (ma olen väga kahtlustav j-dramade koha pealt, mis ei keerle õpilaste ümber). See aga haaras mind üpris kiiresti teemaga kaasa ning nalja sai küll ja küll. Ka oli silmailu - Kaname Jun vanima pojana, Mukai Osamu, Yamamoto Yusuke (kes ka Hana Kimis mängis).



Eraldi mainimist väärib minu meelest Hard Gay cameo ühes osas, kus ta ka saunas istub (seda tehakse antud j-drama puhul, mulle näib, et pea iga osa). Hard Gay on omaette kohutavalt naljakas oma HOO'tamisega ning temaa järsku ühes episoodis nägemine pani lausa plaksutama. Huvitav fakt: maja, kus Okura poisid elavad, oli Yukan Club'is hoopistükkis kool.

Igal juhul väga südamlik ja armas j-drama.

Hinnang: 9/10

0 comments:

Post a Comment