Friday, October 30, 2009

0 comments 9:55 PM

Yukan Club (有閑倶楽部)

Posted by shin(anai) tako! - Filed under , , ,


Yukan Club on 2007. aasta 10-osaline j-drama, mis tõmbas mind taaskord sel põhjusel, et peategelased olid keskkooliõpilased. Yukan Club'iks nimetab siis end grupp õpilasi, kes puhtast igavusest võtavad ette igasuguste kahtlaste juhtumite lahendamise. Igal grupiliikmel on mingisugune oma kiiks küljes.



Blond bishounen Bido Granmarie on Rootsi saadiku poeg ja on grupi edev meespool. Edeva naispoole osa võtab enda kätte Kizakura Karen, kes loodab kunagi rikkale mehele saada. Kikumasamune Seishiro ja Hakushika Noriko moodustavad grupi rahulikuma ja ratsionaalsema poole, kuigi Noriko meestevihkamine/kartus ületab igasuguse ratsionaalsuse piiri. Mu enda lemmikuteks tegelasteks on aga Shochikubai Miroku ja Kenbishi Yuri. Miroku on politseipealiku poeg ja teda mängiv Akanishi Jin on lihtsalt tapvalt ilus, täites kakkoi tüübi rolli suurepäraselt. Yuri meenutab mulle iseennast - võitlushimuline, natuke rumal (ta hinded on kooli madalaimad) ja suur söögiarmastaja. Yuri lausa plahvatab energiast ning tema reaktsioonid olukordadele tõid naeratuse suule.



Iga episoodi jooksul lahendatakse ära üks juhtum ja seetõttu juhtum ka lemmikosa olema - nimelt ühes hilisemas osas saadab üks pettunud okama politseipealikule pommi ning poisid lõpetavad juhtumit lahendades naisteriietes (täitsa põnev, kui tihti see on j-dramades lahendus), mille peale vähemalt mina end laua alla naersin.

Üks lemmikumaid kindlasti.

Hinnang: 10/10

0 comments:

Post a Comment