Friday, October 30, 2009

0 comments 11:15 PM

Mei-chan no Shitsuji (メイちゃんの執事)

Posted by shin(anai) tako! - Filed under , , , ,


Mei-chan no Shitsuji on 2009. aasta 10-osaline j-drama, mille peategelaseks on noor tüdruk nimega Mei, kes peab hakkama peale oma vanemate traagilist surma käima St Lucia tüdrukutekoolis, kus kõigil õpilastel on oma ülemteener. Mei pole aga üldse samast puust kui ülejäänud tüdrukud ning ei rõõmusta üldse selle üle, et ta on endale saanud ühe parima ülemteenri, mida võimalik saada on, ning seda sellepärast, et temas on väga võimsa perekonna verd.



Mei'd mängiv Eikura Nana pole nii sümpaatne, kui Horikita Maki, keda tavaliselt taolistes osades mängimas näeb, kuid temaga harjub. Kaasa aitab kindlasti tema ülemteenrit Rihitot mängiv Mizushima Hiro (Hana Kimi), kelle üle ilastada saab. Üks kooli reeglitest on, et tüdruku ja tema ülemteenri vahel ei tohi mingisugust romantikat olla, aga südamed ju reegleid ei kuula. Kui potti lisandub veel Rihito vend, kes proovib ka ülemteenriks saada, tekib väike armukolmnurk.



Niisiis, olemas on ilusad poisid ja kohmetu peategelasest tüdruk. Puudu on vaid.. eluohtlik draama! Seda pakub küllaldaselt St Lucia kooli kõrgeima taseme väljateeninud Lucia-sama, kes väljaspoolt vaadates on armas ja naeratav, kuid seesmiselt haub Mei'le kättemaksu. Teda aitab selles tema ülemteener Shinobu, keda mängib ei keegi muu kui Mukai Osamu (Atashinchi no Danshi). Kuigi nagu ei tahaks sellist täiesti arusaamatut ebaõiglust vaadata (mulle piisaks vaid rõõmsast poolest), peab tunnistama, et see paneb järgmise osa järgi kibelema, et näha, mis siis lõpuks välja kukub.

Hinnang: 7/10

0 comments:

Post a Comment